ZOLO

“ZOLO doet het samen”

Heb je het prima naar je zin als zzp’er in Lombok & omgeving? Maar mis je soms collega’s? Sluit je dan aan bij ZOLO. ZOLO is een vereniging voor zelfstandige ondernemers die ook wel een keer wat zamen willen doen. Zamen borrelen bijvoorbeeld. Zamen naar een oplossing zoeken. Of zamen werken. En wie weet, levert het ook nog een opdracht op in je eigen wijk.

Je collega’s ontmoeten kan via deze ZOLO-site, waarop alleen informatie staat die Zolisten hebben geplaats. Zoals nieuws en oproepjes. Zelf kun je ook informatie plaatsen. Handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een zzp’er die je kan helpen. Naar een opdracht. Of naar iemand die ook zin heeft in een kopje koffie. Zamen kunnen we zo veel voor elkaar betekenen. We zijn dan wel ZOLO, maar zeker niet alleen.

ZOLO is een vereniging voor Zelfstandige Ondernemers uit Lombok & Omgeving. Uit een enquête van 2005 bleek dat ondernemers die thuis werken behoefte hebben aan contact met andere zelfstandigen, en dan het liefst in de buurt. ZOLO voorziet in die behoefte. Zij richt haar activiteiten  op zelfstandige ondernemers in de Utrechtse wijken Lombok, Oog in Al, Halve Maan, Majellapark, Nieuw Engeland en Schepenbuurt.

Collegialiteit centraal

ZOLO staat open voor alle zzp’ers en fp’ers, de flexibele professionals (wat wij een betere term vinden dan freelancers). Collegialiteit staat hierbij voorop. Door ZOLO hebben zzp’ers en fp’ers collega’s. Natuurlijk is het goed mogelijk dat zij door de contacten gaan samenwerken, wat kan leiden tot nieuwe opdrachten in de eigen buurt. Maar daar is ZOLO in eerste instantie niet voor bedoeld.

Collega’s weten de weg

ZOLO is ook niet bedoeld om de belangen van haar leden te behartigen. Maar voor allerlei onderwerpen op het gebied van ZZP en FP kun je altijd terecht bij je collega-Zolisten. Zij weten vaak de weg. Misschien hebben zij hun ervaringen al op deze site geplaatst.

Wil je meer weten of lid worden?

Meld je hier aan of neem contact met ons op.

Uniek netwerk

Dat ZOLO de nadruk legt op collegialiteit is uniek. Zo uniek dat ZOLO regelmatig wordt benaderd om in haar manier van werken toe te lichten op bijeenkomsten. Wil je ook lid zijn van deze unieke vereniging, en zo collega’s ontmoeten? Word dan lid.

Word Zolist

Een lidmaatschap bij ZOLO kost €60 per jaar (fiscaal aftrekbaar). Als Zolist kun je het volgende verwachten:

  • elke eerste vrijdag van de maand een borrel vanaf 16.00 uur in Café Kanaalzicht
  • contacten met andere zzp-netwerken in en om Utrecht, zoals HOTZO, DIRK, HotspotZP, Ondernemersnetwerk Utrechtse Heuvelrug, ZZP Houten en SOLOstart Utrecht-Noord
  • een exclusieve ZOLO LinkedIn group voor onderling contact tussen Zolisten
  • een actieve website met actuele informatie.

Dus precies wat je nodig hebt als zelfstandig ondernemer!